Felület tisztítók There are 5 products.

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Nagy hatékonyságú többfunkciós termék számos típusú kemény felület tisztítására.

  2,160Ft
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Eltávolítja az általános szennyeződést, megöli a baktériumokat, és egyidejűleg tartós illatot hagy. Különféle kemény felületekre alkalmazható, beleértve a rozsdamentes acélt, porcelánt, krómot, üveg zománcot, kerámiát, kőzetlapokat, padlókat és falakat. 

  2,310Ft
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az Evans Clear egy speciálisan kialakított üvegtisztító, amely ideális ablakok, tükrök, üvegszámlálók, csempe, króm és rozsdamentes acél használatára. Használható a VDU és TV képernyők tisztításához is. Úgy tervezték, hogy csillogó, csík-, és kenetmentes felületet hagyjon erőfeszítések nélkül.

  2,315Ft
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Rozsdamentes acél tisztítószere. Alkoholalapú, használatra kész folyadék. Gondoskodik a gyors és hatékony tisztításról.

  2,315Ft
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az Evans Apeel egy univerzális felület tisztító és zsírtalanító, a narancs friss illatával. Semleges pH-val rendelkezik, amely alkalmas az alapvető felületeken kívül vinil, gumi, kerámia, porcelán és festett területen történő alkalmazásra.

  4,360Ft
Showing 1 - 5 of 5 items