Felület tisztítók There are 6 products.

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Nagy hatékonyságú többfunkciós termék számos típusú kemény felület tisztítására.

  1,800Ft
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Eltávolítja az általános szennyeződést, megöli a baktériumokat, és egyidejűleg tartós illatot hagy. Különféle kemény felületekre alkalmazható, beleértve a rozsdamentes acélt, porcelánt, krómot, üveg zománcot, kerámiát, kőzetlapokat, padlókat és falakat. 

  1,925Ft
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Rozsdamentes acél tisztítószere. Alkoholalapú, használatra kész folyadék. Gondoskodik a gyors és hatékony tisztításról.

  1,930Ft
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az Evans Clear egy speciálisan kialakított üvegtisztító, amely ideális ablakok, tükrök, üvegszámlálók, csempe, króm és rozsdamentes acél használatára. Használható a VDU és TV képernyők tisztításához is. Úgy tervezték, hogy csillogó, csík-, és kenetmentes felületet hagyjon erőfeszítések nélkül.

  1,930Ft
 • Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az Evans Apeel egy univerzális felület tisztító és zsírtalanító, a narancs friss illatával. Semleges pH-val rendelkezik, amely alkalmas az alapvető felületeken kívül vinil, gumi, kerámia, porcelán és festett területen történő alkalmazásra.

  3,635Ft
 • Csomagakció időtartama: 2019.05. 24.

  4,900Ft
Showing 1 - 6 of 6 items