P.S.P. Nagyobb

P.S.P.

Új termék

Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák!

Enyhén lúgos, szabadon áramló por áztatáshoz, amely meleg vízben oldódik.

További részletek

7,645Ft

Több Információ

  • Az evőeszközök normál, mosogatás előtti áztatására szolgáló oldat készíthető belőle.
  • Mindenféle típusú ételmaradék és fehérjelerakódás feloldására alkalmas.
  • A használata rendkívül gazdaságos.
  • Lágy, közepes, vagy kemény vízzel együtt használva is hatékony.
  • Az ezüst és ezüsttel bevont evőeszközök fényesítésére is használható.

EVŐESZKÖZÖK: Oldjon fel 1 púpozott kanállal (65 g) 5 liter meleg vízben. Merítse bele az evőeszközöket legalább 15 percre. A makacs foltokhoz egész éjjel tartó áztatásra lehet szükség. Vegye ki az evőeszközöket és alaposan öblítse őket el, mielőtt nekifogna a normál mosogatáshoz.

EZÜST FÉNYESÍTÉSE: A fenti módszert használja, de helyezzen egy darab konyhai alufóliából gyűrt golyót az oldatba. Az evőeszközök így elektrolízissel tisztulnak meg. Figyelem: A fólia nem érintkezhet az evőeszközökkel, mert ez a sérülésükhöz vezethet.

Megjelenés: Kék, szemcsés por

Illat: Enyhe pH – hígítatlan: N/A

Szavatossági idő: 3 év

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: Az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően működik, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.