Cream Cleanser View larger

Cream Cleanser

New product

Az áraink Nettó forintban értendők, az ÁFÁT nem tartalmazzák!

Nagy hatékonyságú többfunkciós termék számos típusú kemény felület tisztítására.

More details

1,800Ft

More info

  • Könnyedén eltávolítja a makacs koszt és a beivódott szennyeződéseket.
  • Friss citromillatú.
  • Könnyen folyó, enyhén koptató hatású krémes folyadék.
  • Tűzhelyeken, mosdókagylókon, fürdőkádakon, zománcozott felületeken, rozsdamentes acélon, krómon, csempéken, kerámiafelületeken és kemény műanyagokon is használható.
  • Könnyen használható, felnyitható fedővel ellátott palackban kapható.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS: A legjobb eredmény elérése érdekében rázza fel az üveget, és nyomja ki a folyadékot egy enyhén benedvesített törlőrongyra vagy egyenesen a tisztítandó felületre. Gyengéd dörzsöléssel távolítsa el a makacs nyomokat, majd tiszta vízzel öblítse le és törölje tisztára a felületet. Az extra csillogás érdekében polírozza át egy száraz törlőronggyal.

Megjelenés: Krémes, fehér folyadék

Illat: Citrom

pH – hígítatlan: 10,5

Szavatossági idő: 3 év


BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: Az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően működik, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.